• Fri frakt över 750 kr!
  • Vi skickar över hela landet!
  •  

Genom att framgångsrikt fånga de många identiteterna hos en kvinna, representerar Miss Me varje aspekt av kvinnan - från garderobsbasics till stilar som talar. 

Hyllar vi den perfekt imperfekta kvinnan med en designfilosofi som innefattar tidlös stil för alla. Med en designfilosofi som grundar sig på att stil inte har någon ålder, vill vi hjälpa kvinnor att bygga upp en essentiell garderob som aldrig blir omodern, bestående av plagg de vill bära om och om igen.

"Abrand is the jeans brand of generation next". Ett varumärke för folket. Inga krusiduller, inget onödigt nonsens. Ett varumärke som blir coolt tack vare de människorna som bär det.

Ivy CPH grundades 2016 och är en denimdröm med fokus på den perfekta passformen och de senaste denimtrenderna. Med en fusion mellan mode och casual cool.
En kombination av de två bästa traditionerna: skandinavisk känsla av design och kreativitet, samt passion för material av högsta kvalitet. Plagg från Sand Copenhagen har en tidlös design, och tack vare materialen kommer plaggen leva många generationer framöver med de finaste materialen och perfekta passformer. 


KKNEKKI är ett välkänt märke som säljer några av de bästa hårsnoddarna i världen. De är extremt mjuka och bra till alla hårtyper, samtidigt som de varken torkar, tappar färgen eller elastiken. Deras unika vävningssätt innehåller mer än 60 elastiska trådar, vilket ger nästan oäntligt många färgkombinationer. 
Davida, grundat 2009 av bröderna Kristian och Max Holm, erbjuder högkvalitativa och tidlösa cashmerekläder inspirerade av enkelhetens skönhet.

 

 

Dressing for the riot girls, fairytale princesses, and everyone in between”. Erbjuder allt från bröllopsklänningar till sommarklänningar och spektakulära blusar sedan 2010.

Danskt varumärke som erbjuder unika, kvalitetsplagg med glädje och noggrannhet, satsar på hållbarhet och tidlös stil.Feminint, sensuellt och kaxigt. Co'Couture är ett ungt danskt företag grundat 2015, erbjuder trendiga plagg med edgy detaljer och fina material för unika stilar.

Levete uttalar Levity, vilket betyder ”lätthet i sinnet”. Danskt varumärke för modern kvinnlig stil med tidlösa, klassiska och chic plagg för varje tillfälle. 

 

ROCK AND BLUE, influerat av global musikscen, erbjuder trendiga ytterplagg med skandinavisk twist för alla säsonger och tillfällen.

HOUSE OF SAKI, grundat 1987 i Malmö, erbjuder tidlösa ytterplagg av hög kvalitet med moderna skandinaviska influenser.

 
Emma & Ella, från Göteborg, erbjuder romantiska och glada plagg med fina kvaliteter för färgglada och glada individer. 

 

 

SADDLER hyllar läder som ett vackert, elegant och slitstarkt material, och skapar högkvalitativa accessoarer för dagligt bruk – mode som tål att användas varje dag. 

Ett varumärke för den stilrena och modemedvetna kvinnan. Klassisk grund, och står för små stilrena detaljer och mönsterbilder. Styrka, energi, självstädighet och säkerhet uttrycks i dina plagg. Skapar kvinnligt mode med fokus på design och detaljer. Feminint, sensuellt, romantiskt med enkla men genomtänka detaljer i dina plagg. 

Ett livsstilsmärke från Nederländerna som skapar bekvämt mode med en mjuk feminin touch. Kollektionerna är enkla och kan bäras under årets alla månader. Designen är välgenomtänkt och tillverkat i de skönaste materialen med nedtonade färger.

Erbjuder perfekta jeans för alla kvinnor med fokus på passform, kvalitet och komfort. Jeans som får dig att känna dig vacker, fri och bekväm. Tillverkade 100% i Italien.Svala, exklusivt hos Tátch, är för den sociala, seglande kvinnan som älskar lätta, feminina och lekfulla plagg med färger och mönster.

 

Street One erbjuder trendiga, avslappnade plagg för kvinnlig stil med utmärkt kvalitet och perfekt passform, tolv kollektioner årligen.

Lilly & Lovisa erbjuder kappor av hög kvalitet med snygga detaljer, tillverkade i Lettland med material från Italien.

 

Mes Amis erbjuder prisvärda, kvalitetsplagg med humor för kvinnan som älskar livet och soliga dagar med vänner.

 

Italienskt varumärke för självsäker kvinnlig stil med tidlös design och internationell trendpåverkan, född under 1960-talet.
Danska varumärket Five Units, numera Our Units, etablerat 2008, erbjuder perfekta silhuetter, funktionalitet och stil, uppmuntrar individuell självuttryck genom mode.

Grundaren Jenny Holmén arbetade år 2011 som advokat i London. Hon kände ett behov av snygga, bekväma kläder som kunde bäras 24/7 av moderna kvinnor mitt i karriäreren och livet. Alla plagg kan tvättas i maskin och behöver ingen eller lite strykning. På väg till jobbet, middag eller något som kan dyka upp däremellan?

DAY skapades 2013, och tillverkar idag väskor och andra funktionella accessoarer i olika färger, prints och material, skapade för alla destinationer i livet. Alla älskar DAY!
S
exig och ikonisk, ett märke med spansk temperament. I hjärtat av dansgolvet med jeans som fått svettas på fester av fashion icons och musiker vet Lois hur jeans ska röra sig. Lois kan den perfekta balansen av komfort och stil.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan