• Fri frakt över 750 kr!
  • Vi skickar över hela landet!
  •  

Butikschef Göteborg

Är du eller har du varit butikschef inom detaljhandeln eller har du drivit en egen butik?   Är du sugen på utmaningen att vara med att driva och utveckla vårt team av säljare och vår butiksverksamhet till nästa nivå? Brinner du för försäljning och mode? Älskar du mötet med kunden och sporras du av att överträffa kundernas förväntningar? Älskar du när butiken når sina mål? Då kan detta jobb vara för dig! Just nu söker vi en butikschef med ansvar för rekrytering, coachning och utbildning av personal för båda våra Tátchbutiker. 

Beskrivning av verksamheten
Tátch är ett modeföretag som har funnits i över 40 år. Vårt sortiment består av en mix av några av de starkaste varumärkena på den svenska marknaden, bl a Ida Sjöstedt, Davida Cashmere, Marville Road, Five Units, Leveté Room, Vila, Selected Femme, Sand Copenhagen, YAYA, Lois, IVY, Co’Couture och många fler.

I vår företagsgrupp har vi tre klädbutiker som, i huvudsak, vänder sig till kvinnor. Tátch är en arbetsplats där kunden är i fokus. Du trivs hos oss om du älskar mode, försäljning, att ge service i världsklass, att ta egna initiativ och har lätt att anpassa dig till nya situationer. Du gillar entreprenörsanda och korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter
Som butikschef hos oss är du ansvarig för butikens drift, personal, varuvisning och budget. Det är som att driva ditt eget företag. Ditt engagemang inspirerar dina butiksmedarbetare och tillsammans driver ni försäljningen och utvecklar vår verksamhet, så att ni når de uppsatta målen. Att planera ditt arbete är en självklarhet och du är duktig på att prioritera. Du är en synlig ledare på golvet och är en förebild för ditt team. Du har datorvana och är bekant med Excel och Google Drive. 

Du är trygg i ditt ledarskap och vet vad som krävs för att skapa ett framgångsrikt team med goda resultat. Du har erfarenhet av ledarskap, gärna som butikschef inom detaljhandeln eller erfarenhet av att driva eget företag. Du coachar dagligen ditt team så att de känner sig motiverade i sina arbetsuppgifter och kan utvecklas inom Tatch. Som person har du ett stort modeintresse, en stark egen drivkraft och gillar att vara i mötet med kunden. Du ansvarar för schemaläggning samt administrerar avtal och rekryterar nya stjärnsäljare till våra butiker. Vi värderar flexibilitet högt i vårt urval. Vi ser gärna kvinnliga sökande, då butiken är ett rent dammodeföretag. 

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-05-20. Tjänsten är tillsvidare, heltid. Du är beredd att arbeta dagar, kvällar och helger. Månadslön. Tjänstens placering är i butik, på Frölunda Torg. Ansök genom att skicka CV samt personligt brev i pdf-format.

Skicka din ansökan till personal@tatch.se. Vi kommer hålla intervjuer löpande och tillsätta tjänsten så snart som möjligt. 

Kontakt
E-mail: personal@tatch.se                       Telefon: 0708-680220

Vill du bli en del av vårt underbara team, ta chansen och ansök idag!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan