TÁTCH

Copyright © All Rights Reserved

HUVUDKONTOR


Kristinelundsgatan 18                     

411 37 Göteborg


Tel 031-18 62 00

E-mail: contact@tatch.se


Våra butiker förmedlar en avstressad och inbjudande miljö och en källa till inspiration, där du som kund bemöts på ett personligt sätt. Att vi har en mycket hög servicegrad med en aktiv, engagerad och kunnig personal är en självklarhet. Detta innebär att du får ett professionellt och vänligt bemötande och smakråd och justering av plagg om så önskas. En viktig del i utvecklingen av vår servicenivå och säljförmåga är Tátchs egna säljutbildningar. De ges till såväl säljare som butikschefer. Ytterligare ett redskap för att säkerställa att butikerna håller en tillfredsställande kvalitet är  återkommande butiksundersökningar.


En ledig lokal på 50 kvadratmeter blev början till Tátch. Grundarna Elisabet och Esbjörn Dahlqvist startade modekedjan med målsättningen att ge modemedvetna kvinnor och män kvalitetskläder till rimliga priser. En ren tillfällighet fick Elisabet Dahlqvist att sadla om från sjuksköterska till att starta egen klädbutik. En liten butik på Södra Larmgatan i Göteborg blev starten för företaget.


Tátch är fortsatt ett familjeägt företag där dottern Viktoria och hennes man Johan Bjärkling driver vidare företaget. Idag består kedjan av två koncept, Tátch och Jeansspecialisten. Hos Tátch hittar ni varumärkeskläder till den medvetna kvinnan. Jeansspecialisten har som namnet en inriktad jeansportfolio men skiljer sig även då butiken vänder sig till både män och kvinnor.


 


"We help you with the final Tátch!"


 

TÁTCH